Helsefarlig samfunn

Det er en grunn til at folk blir alvorlig syke i A4-samfunnet.

Gjennom en mannsalder har ulike grupper sammenlignet naturfolkenes livsstil og sykdommer med oss som lever i det vestlige A4-samfunnet. Og konklusjonene er entydige og klare: A4-samfunnet gir oss kun friheten til å bli syke :-0

Dagens markedsøkonomi tilbyr kun det den tjener mest på. Selv om det finnes bedre og billigere løsninger, vil sterke markedskrefter undertrykke informasjon og tilgang til dette. Våre folkevalgte har underkastet seg useriøse aktører. Se bare hva som tilbys av skadelige/farlige produkter med myndighetenes velsignelse 😦

Flere måter, en kan bli tvunget/lurt til å spise farlig mat:

  1. Vanskelig å kjøpe sunn mat (se bare hva kioskene selger av snop)
  2. Maten som tilbys inneholder sprøytemidler og andre giftstoffer, noe folk ikke kan se sjøl.

Og folk blir lurt til å tro at de vil ha det som tilbys 😦 80% av vårt vestlige kosthold er artsfremmet! Og farlig! Det forårsaker alle folkesykdommene våre, for disse sykdommene finnes ikke hos naturfolk som lever i harmoni med naturen i og rundt seg. Og det er ikke genetisk, for om noen av disse blir lurt til å ta vårt kosthold og levesett, blir de alvorlig syke i løpet av 5-6 år, og dør i løpet av 10-15. Dette er er vel dokumentert av forskningsgrupper verden over.

«Varför matas aldrig sälarna på zoo med gräddbakelser eller girafferna med falukorv? Svaret är enkelt. Djuren skulle helt enkelt inte överleva en sådan naturvidrig kost. På liknande vis kan vi resonera när det gäller människans behov. Även om vi människor är allätare och en av de arter på jorden som är mest anpassningsbara finns det ändå biologiska gränser för vår livsstil.» – Göran Burenhult Den fulländade människan : livsstil, välbefinnande, urs

Hva som er riktig for oss mennesker er bestemt av naturlover som vi ikke har noen kontroll over. Feks lengden og dimensjonen på tarmene våre bestemmer hvilken mat og drikke vi kan ta inn uten å bli syke. Feks er kjøtt et meget høyverdig produkt – inneholder masse proteiner mm og er meget ettertraktet føde for mange arter og mikrober- dvs har meget kort holdbarhet- Dyr som lever hovedsakelig av kjøtt (løver, tigre ulv, inkl hund) har derfor meget kort tarm og hurtig fordøying så ikke maten råtner eller utvikler parasitter i tarmene! Vi mennesker har mange ganger så lang tarm, og MÅ være forsiktig med kjøttinntaket. Sjekk med hvilket som helst oppslagsverk.

Andre mekanismer bestemmer feks hvor mye sukker/søtt eller salt vi kan ta inn. Dette er elementær kjemi og fysikk,

Ingen kan alt. En person takler kun et par av de 14 fagområdene som en må beherske her nord. Så skal folk klare få tak i nødvendig kvalitet, MÅ de samarbeide med en tverrfagliggruppe på 7-10 personer. De som ikke gjør det vil bli lurt –  velkommen til A4-samfunnet 😛

Velvel, jeg snakker ikke om å være allvitende. MEN vi lever nå engang i en trikse-og-fikse-verden, hvor du blir lurt trill rundt innen fagområder du ikke behersker.

For å nevne noen få av fagområdene:

  • Selv i Norge er vannet i springen helsefarlig mange steder. Det er ikke lenge siden flere tusen ble alvorlig syke i Bergen, Norges nest størst by.
  • 60% av alle nybygg har alvorlig fuktskader som VIL gi alvorlige helseskader.
  • 50% av all mat som selges i norske butikker inneholder helseskadelige nivåer av sprøytemidler. OG da har de utelatt alle giftige tilsetningsmidler og andre helseskadelige ingredienser.

Friheten innen A4-samfunnet er en myte. Du har kun friheten til å velge blant det som tilbys, så du er slavebundet av markedskreftene. Reell frihet kan KUN skapes i nært samarbeid med andre som hjelper og støtter hverandre til å unngå fallgruvene. Viktig å ta kontrollen over verdikjeden fra bondens marked til mat og tilbake.

  1. Samle en tverrfaglig gruppe folk (Inkluder bønder i nærområdet) som forstår hvordan en skaper giftfri og sunn føde.
  2. Sørg for fri og god informasjonsflyt innen gruppen, med hyppige møter.
  3. Hjelp hverandre med å produsere, skaffe og tilberede maten i bolker som hver familie får med seg hjem.
  4. Samle giftfritt kjøkkenavfall som returneres bøndene som jordforbedring.

Og vips så har du fått en mye bedre liv og kosthold til en brøkdel av kostnaden 🙂