Smart løsning

Levestandard er knyttet til tilgang til ressurser. Men denne tilgangen er  IKKE knyttet til bruk-og-kast. Den rike verden ( = du, jeg og oss alle her i den rike verden) kan gjøre begge delene! Både redde verden OG øke levestandarden for ALLE.

Smart kretsløps-økonomi med reparasjon, deling og ombruk mm kan lett kutte forbruket i den rike verden med 50%, SAMTIDIG som levestandarden ØKER ( = mer tid for lokalsamfunnet og hverandre). Om vi virkelig går inn for dette, kan vi kutte forbruket med 90%, SAMTIDIG som vi øker levestandarden OG vise vei for resten av verden!

— oOo —

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s